Jeg tilbyr nå 5 venner sitt første besøk for 650 kr i stedet for 750 kr.

| Lindre smerte og stivhet i kroppen | Lindre smerte og stivhet i kroppen | Lindre smerte og stivhet i kroppen | Lindre smerte og stivhet i kroppen

Som venn inkluderes følgende som en del av besøket ditt:

Full konsultasjon

Først vil vi starte med en konsultasjon for å diskutere dine nåværende helseproblemer, medisinsk historie og generelle livsstil. Basert på resultatene vil vi vurdere hvilken type behandling som er best for deg og utforme en personlig behandlingsplan.

Holdningsanalyse

Grundig undersøkelse

Basert på konsultasjonen og holdningsanalysen, vil vi gjennomføre en grundig undersøkelse og vurdere hvilken type behandling som passer best for deg. Deretter vil vi utarbeide en personlig behandlingsplan som tilfredsstiller dine spesifikke behov.

Effektiv behandling

Deretter vil vi utføre en effektiv og skånsom behandling for å lindre ubehaget ditt og gi deg de beste forutsetningene for rask bedring. I tillegg vil vi gi deg råd og tips om hvordan du kan opprettholde en smertefri tilstand på lang sikt.

Treningsplan og råd.

Til slutt vil vi gi deg råd om hvordan du kan opprettholde en smertefri tilstand og tilby en skreddersydd treningsplan som passer dine spesifikke behov. I tillegg vil vi presentere en behandlingsplan som er rettet mot å hjelpe deg med å oppnå ditt optimale velvære, slik at du føler deg på ditt aller beste.

Det er et begrenset antall plasser tilgjengelig for venner.

Hvorfor er Kiropraktor Kompaniet det opplagte valget for å hjelpe deg?
  • Tusenvis av fornøyde pasienter

    ✔️
  • Pasienten i fokus

    ✔️
  • Anerkjente og erfarne utøvere

    ✔️

Det er et begrenset antall plasser tilgjengelig for venner.

Rulla till toppen
Nesten ferdig...

Bestill time før tilbudet utløper

Vennligst skriv inn din kontaktinformasjon og trykk på knappen nedenfor for å dra nytte av dette tilbudet. Du vil bli kontaktet så snart som mulig for å avtale et tidspunkt som passer for deg.